dijous, 25 de novembre del 2010

LA NOSTRA PRIMERA EXCURSIÓ


EXCURSIÓ A LA MOLA  ( escrit  per: Alba i Ayram)

 Divendres   pasat vam anar a la mola, es una  fortalesa  ques  a la altra banda  de el port de Maó  i  teniem una guia que es  nomia  Debora. Ens va ensenya la fortalesa  lu prime que ens va  ensenya  tres galeries i les presons  i els durmitoris  de els suldats. Vam entrar al super  canyo i ens  van ensenya  com funcionava.

Vam berena  a  una  auna  esplanada.Aqui teniu unes  fotos:



dimecres, 17 de novembre del 2010

L'experiment amb gel

L'ESPERIMENT AMB GEL



Hola som na Rosa i na Julia dimarts 16 de novembre de 2010 vam fer un esperiment amb el gel,i ens vam divertir molt.
Vam ficar aigua dins un poal i vam cungelar aigua u vam pusar a la gelera de la escola .i es va congelar,al vam ficar dins el poal i vam veura com es colocava amb forma orizontal,i vam remanar com si fos una tormenta. El gel va anar fent formes diferents.
Cada vegada tornava mes petit.

dilluns, 15 de novembre del 2010

Català

Per practicar ortografia: punxa aquí

Per entrenar-te en llegir punxa aquí i recorda encendre els altaveus.

dilluns, 1 de novembre del 2010

L' Antàrtida

Enguany hem començat amb un projecte sobre l'Antàrtida... Si trobeu qualsevol informació sobre el continent gelat ens la podeu enviar; de moment hem trobat un parell de pàgines interesants:

Escolta el soroll dels pingüins adelia quan es comuniquen

També pots jugar a un joc on ets el membre d'una expedició i has de trobar a les foques..., has de tenir una mica de paciència!! Si vols intentar-ho punxa aquí . Sort!!

I per acabar un viatge gratuït a l'Antàrtida

 

Bunyolada

Hola a tots i totes,
com ja sabeu divendres dia 29 d'octubre els alumnes de primer cicle de primària vam fer bunyols. Vam fer tres grups diferents i ens vam mesclar les tres classes (la de primer i les dues de segon). Aquí us deixam algunes imatges... Prest penjarem més fotos, però de moment gaudiu d'aquestes!!